Voorstelling

Beste lezer, welkom!

Ooit ondervond ik zelf heel wat problemen met mijn huid en mijn gelaat. Het deed me beseffen wat de impact van het uiterlijk kan zijn op het gemoed en het zelfvertrouwen. Na mijn humaniora wist ik dan ook al heel snel wat ik wou: mensen helpen om hun schoonheid van de binnenkant ook aan de buitenkant te laten zien.

Ik volgde een opleiding schoonheidsspecialiste in een privé-school en vervolmaakte mijn opleiding met een diploma gezondheidsconsulente. Het is immers mijn overtuiging dat niet alleen de juiste schoonheidsbehandelingen, maar ook gezonde en juiste voeding helpen bij een schitterende huid… en een schitterende uitstraling.

Sinds 1995 baat ik met veel passie mijn schoonheidsinstituut uit. Heel wat klanten werden met veel succes geholpen, heel wat klanten zijn intussen ook vertrouwde gezichten geworden. Acne, onzuiverheden en huidveroudering zijn op dit moment de grootste zorgen van de klanten die in mijn instituut hulp zoeken. Met de juiste behandelingen, de juiste producten en eventueel kwalitatieve biologische voedingssupplementen probeer ik deze problemen op te lossen of zorgen te verlichten.

De wereld is steeds in evolutie, ook de wereld van de schoonheidszorgen. In mijn behandelingen zal u merken dat ik me regelmatig bijschool in heel wat domeinen. Want uw schoonheid staat bij mij centraal!

Als dit alles u inspireert, dan wil ik u graag ontmoeten en verzorgen in mijn schoonheidsinstituut. Laat ons samen zoeken naar de schoonheid die in ieder van ons zit!

Lieve Van Der Vekens