Make-up

Make-up

Wat mag u verwachten?

Make-up dient om u te doen stralen, niet om u te verbergen. De basis van mijn maquillages is steeds een natuurlijke make-up, gecombineerd met enkele accenten om net uw schoonheid te benadrukken. Voor mij geldt het motto: ‘less is more’.

Wil u graag zelf de vrouwelijkheid in uw gelaat extra naar voren halen? U kan bij mij terecht voor een persoonlijke maquillagecursus. Na overleg met u kiezen we de dag en avond make-up die het best bij u passen en vervolgens leert u hoe u zelf de maquillage aanbrengt. Een extra ideetje: maak er een gezellige workshop van en breng een aantal vriendinnen mee. Om een persoonlijke en creatieve aanpak te kunnen garanderen wordt deze workshop ingericht voor max. 4 personen.

U vindt in mijn aanbod ook make-up behandelingen die langer houden, zoals het verven van wimpers en wenkbrauwen. Heeft u lichte wimpers of wenkbrauwen, dan kan het verven ervan een mooi extra accent geven. U kan kiezen tussen licht bruin, bruin, grijs, zwart en blauwzwart geverfde wimpers of wenkbrauwen. Na een kleurenanalyse kiezen we samen de kleur die het beste bij u past. Het resultaat blijft een 5-tal weken, ideaal dus voor op vakantie of gewoonweg in een drukke periode!